You are at:

Menu

Fizetési formákUtánvét:
Fizetés alaphelyzetben utánvéttel történik. A számla értékét a csomagszállítónak kell kiegyenlíteni a csomag átvételekor.

Előre átutalás:

Az utánvétes megrendelést követő megerősítő email megérkezése után átutalásos fizetési szándékát kérjük e-mailben (info@kezigep.hu) jelezze vevőszolgálatunk felé.


Ebben az esetben a megrendelésről díjbekérő számlát állítunk ki és e-mailben megküldjük a megrendelőnek. Kérjük, hogy az átutalást csak a díjbekérő számla alapján kezdeményezzék, a megjegyzésben feltüntetve a számlaszámot. A végleges számlát a termékkel együtt juttatjuk el. Felhívjuk figyelmét, hogy ha ezt a fizetési módot választja, úgy a termék üzletbeli átvétele, ill. kiszállítása csak az összeg bankszámlánkon történő jóváírása után lehetséges.Szállítás


Küldeményeinket a lehető legolcsóbb megoldással juttatjuk el Önnek.


Futárszolgálataink:
GLS Hungary: www.gls-hungary.hu Magyar Posta Zrt.

Díjak:
Futárszolgálat:
20.000.- Ft-ig egységesen 1524.- Ft egész országban. 20.000.- Ft-tól a szállítási költséget átvállaljuk.Személyes átvétel:
Előzetes egyeztetés után Csongrádon (info@eragaszto.hu).

Fontos tudnivalók: A beérkezett és visszaigazolt megrendeléseket (amennyiben készleten van) 2-3 munkanapon belül vállaljuk, hogy eljuttatjuk önhöz. A déli 12:00 után beérkezett megrendeléseket alapesetben csak 2 munkanapon belül vállaljuk, ám amennyiben kapacitásunk engedi, természetesen minden erőnkkel azon leszünk, hogy Ön minél hamarabb hozzájusson a megrendelt termékhez. A szállítási költség az Ország egész területére egyformán érvényes! Az Ügyfél termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. A kiszállítással és a megrendelési tételekkel kapcsolatos kifogásokat, kérjük még a szállítmányozó jelenlétében, jegyzőkönyv felvételével dokumentáljon.

 You are at: